17 Eylül 2014 Çarşamba

Aşk Acısından Kurtulun

Sevgiliden ayırlmak insanın üzerinde özdeğer düşürücü bir etki oluşturabilir. Sizler de özdeğerinizi geliştirerek ilişkilerinizde, kariyerinizde ve özel yaşantınılarınızda başarılı olabilirsiniz.

İnsanlar genel olarak duygusal acılarını ve üzüntülerini hep içine atar. Oysa ki insanın duygusal acı ve üzüntülerini keşfedip bunları ifade edebilmesi rahatlık verir. Hayata yeni bir bakış açısı ile bakmasında yardımcı olur.
 
"Aşk Acısından Kurtulup, Duygusal Yaraları Sarma Stratejisi" 
 
Bu strateji aşk acısından kurtulmanız için sizlere yardımcı olacak..
 
Duygusal anlamda sağlıklı olmak ve bunun bilinciyle yaşamak çok önemlidir. Psişik Enerji çalışması yaparak olumlu ortamlarda bulunmak, sevgi ve güven duyguları içerisinde olmak insanın duygusal acılarını iyleştirici en büyük etkendir.
 
 
Sevgili Dostlar
 
Düşük özdeğerli olduğunu düşünen insanların temel gıdası duygusal acıları ve üzüntüleridir. Duygusal acı ve üzüntü bağımlılıkları da diğer bağımlılıklar gibi alışkanlık haline gelebilir.
 
Eğer sizde kendinizden memnun değilseniz ve bugünden itibaren değişim istiyorsanız bu sayfamızı okumaya devam  ediniz.
 
Milyonlarca insan Duygusal anlamda yaralarını sarmadan yaşlanır. Bütün bir ömrü de yaşanmamış olarak geçer. Bu insanlar yaşamın dışında kalmış insanlardır.
 
Aşk Acısından Kurtulma kitabını okuyarak kötü alışkanlıklar ile mücadele etme stratejisini öğrenecek ve bu stratejiyi günlük yaşantınızda kullanabileceksiniz. Tedavi edilemeyen duygusal yaralar kötü alışkanlıklara meyilli sebeplerden bir tanesidir. Öncelikli olarak alışkanlıklarınızı gözlemleyip başınıza gelebilecek tehlikeleri değerlendirin. Kullanacağınız içsel güdülerinizi öğrenin. Kendinize bir slogan seçerek mücadelenizi ortaya koyun. Size dost gibi görünüp arkadanızdan iş çeviren insanlara karşı kendinizi koruyun.
 
Aşk Acısından Kurtulmak ve Duygusal Yaraları Sarma Stratejisini öğrendiğinizde ve uyguladığınızda kendinizi ve çevrenizdeki insanların ruhsal hallerini artık doğru algılayabileceksiniz.
 
Buluduğunuz ortamda ki insanlardan neden kendinizi daha aşağı gördüğünüzü merak ediyor musunuz?
 
Bazı insanların çok fazla konuşmadan nasıl tam ve etkili iletişim kurduklarını merak ediyor musunuz?
 
Yukarıda bulunan sorulardan Duygusal Sağlık ile bağlantısını yapabildiniz mi?
 
Aşk Acısından Kurtulmak adlı kitabı okuduğunuzda öğrendiğinizde gündelik yaşamınızda uygulayabilecek ve özdeğerinizi geliştirebileceksiniz.

 
Aşk Acısından Kurtulma Kitabında Neler Öğreneceksiniz
 
  • Atılganlık Stratejisi
  • Çapalama Stratejisi
  • Dış Görünüşe Özen Gösterme
  • İkna Tekniklerini Kullanma Tekniği
  • Olayları Yorumlarken Yeniden Çerçeveleme Tekniği
  • Olumlu Düşünme Tekniği
  • Onaylayış Cümlelerini Tekrarlama Tekniği
  • Yeni Bir Bakış Açısı Kazanma Tekniği
  • Yeni Bir Kanal Açma Tekniği
Sizde aşk acısından kurtulmak ve bu stratejileri öğrenerek hayattan zevk almak istiyorsanız aşağıda bulunan  sipariş ver butondan sipariş verebilirsiniz.
 
 
 
 

 

https://hesap.clickmerkez.com/scripts/click.php?a_aid=rcp82&a_bid=079c0925
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder